Over ons

Dealerdiensten Equipment

Postbus 2085, 1990 AB Velserbroek
Zadelmakerstraat 140
1991 JE Velserbroek
T 023 - 520 15 12
E werkmaterieel@dealerdiensten.nl

Over Dealerdiensten Equipment

Dealerdiensten Equipment richt zich binnen de equipmentbranche op het verzekeren en financieren van werkmaterieel voor de agrarische en grondverzet sector. Deze producten vragen om grondige kennis van de specifieke risico’s waar land- en tuinbouwbedrijven, loonbedrijven en mechanisatiebedrijven mee te maken hebben.

Over Dealerdiensten Equipment

Dealerdiensten Equipment biedt een toegevoegde waarde voor (merk)dealers door maatwerkoplossingen voor verzekeringen, financieringen en het Dealer Zekerheidsplan. Onze werkmaterieelverzekeringen zijn gunstig geprijsd en volledig toegespitst op de bijzondere bedrijfsrisico’s binnen de equipmentbranche.

Snelheid, kwaliteit en betalingsgemak bij garantiekwesties
Dealerdiensten Equipment werkt nauw samen met vooraanstaande importeurs en dealerorganisaties. Hierdoor kunnen polishouders rekenen op snelheid, kwaliteit en service bij de afhandeling van schades. Herstelwerkzaamheden worden zo snel mogelijk uitgevoerd door de eigen merkdealer. Ook de financiële afwikkeling van schadekwesties verloopt rechtstreeks met de dealer. U hoeft zich niet druk te maken over voorfinanciering en de machine is weer snel bedrijfsklaar.

Dealerdiensten Equipment maakt deel uit van Dutch ID B.V., een onderdeel van a.s.r. Hiermee heeft Dealerdiensten Equipment een betrouwbare moeder. Deze relatie hindert ons niet in onze positie en onze mogelijkheid om zaken te doen met verschillende verzekeraars.